Меган и Хари си вземат месец почивка

08.08.2018 13:05 | Видян 2022 пъти

Меган и Хари си вземат месец почивка

След сватбата през май, херцогът и херцогинята на Съсекс са изключително заети с обществени събития. Ето защо принц Хари и Меган Маркъл са решили за известен период от време да се усамотят.

Новобрачната двойка си взима почивка до месец септември, която ще прекарат в отдалечена къща в провинцията Котсуолдс. “Те прекарват много време в Котсуолдс, повече, отколкото хората предполагат. Живеят в провинцията през по-голяма част от времето, в сравнение с Лондон, и се радват на усамотено и уютно начало на семейния си живот,” споделя приятел на двойката пред Vanity Fair.

“Имотът е насред площ с дървета, където човек не би предположил, че се намира. Отдалечен е и затова им харесва. Като крепост е. Има стабилно присъствие на охрана, така че не можеш да приближиш,” допълва още той.

Запознати разкриват, че Маркъл ще се опита и да се срещне с баща си, след като бе укорена от роднините си, а и от самият него, че го държи настрана от себе си. “Възможността за среща е обсъждана, а Меган изглежда готова да включи такава по време на пътуването си. Точната дата и място се пазят в тайна и за двете страни. Моментът е много чувствителен за тях, но намерението е недоразуменията да бъдат изгладени,” казва източник пред Mirror.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !