Карис Зита Дъглас: В училище ме подиграват заради баща ми

06.08.2018 17:58 | Видян 2672 пъти

Карис Зита Дъглас: В училище ме подиграват заради баща ми

Дъщерята на холивудската двойка Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс – Карис дава първото си интервю в новия брой на списание Town and Country. Стройната брюнетка позира за изданието заедно с красивата си майка, на която и доста прилича.

Звездната наследница разкрива, че търпи тормоз в училище заради факта, че баща ѝ е на 73 години. „Когато баща ми дойде да ме вземе от училище съучениците ми ме дразнят с думите „дядо ти те чака.““, оплаква се мис Дъглас.

Карис, която е на 15 години признава, че иска да се отърси и от факта, че е трето поколение от филмовата династия Дъглас (дядо ѝ е холивудският ветеран Кърк Дъглас).

„Не ми харесва идеята да ме съдят по това, че съм част от династията „Дъглас“. Мисля, че това, което ме притеснява най-много, е, че хората ще смятат, че нямам талант и че не се трудя усилено, ако реша и аз да ставам актриса, а че всичко ми се дава даром.“

Тийнейджърката споделя, че не ѝ е лесно да расте в светлината на прожекторите. „Честно казано, чувствам, че трябва постоянно да се доказвам на хората.“.

Карис признава още, че майка ѝ е нейната най-голяма модна икона, а самата Катрин споделя, че дъщеря ѝ си има свой собствен стил: „Тя е модерна, но се облича подходящо за възрастта си. Никога не ми се е налагало да ѝ правя забележки, че се облича без мярка.“

Карис и 18-годишният ѝ брат Дилън прекарват детските си години на слънчевите Бермудски острови, далеч от лудостта на Холивуд. Те дълго време смятат, че баща им е производител на палачинки, а не филмова звезда.

Източник: tialoto.bg
Снимка: townandcountrymag.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !