Рита Ора и Редфу ще забавляват публиката на MTV Presents Varna Beach

06.08.2018 12:20 | Видян 1034 пъти

Рита Ора и Редфу ще забавляват публиката на MTV Presents Varna Beach

Над 8 часа ще продължи музикаланата фиеста със световни и български звезди по време на еднодневния фестивал MTV Presents Varna Beach. Началото на купона е в 15 часа на 12-ти август, когато ще бъдат отворени входните врати за парти зоната на Южния плаж в морската столица.

Последните изпълнения се очакват около 23.30 часа. Все още се продават билети, макар и ВИП пропуските да са изчерпани. Ако искате да се включите в събитието, организирано от телевизионния музикален канал трябва да платите 20 евро.

Хедлайнер на фестивала е британската певица от албански произход Рита Ора. Очаква се на плажа във Варна да прозвучат хитовете й Anywhere, Body On Mе, For You, Doing It, Shine Ya Light, Hot Right Now, RIP, Your Song и Black Widow.

Певицата и модел ще гостува в България за първи път. На сцената отново ще се появят и познатите вече от дебютното издание на фестивала DJ-и от Club MTV  REWIRE & VARSKI.

Сред обявените световни звезди, които ще се включат във фестивала е и известният рапър Редфу, който ще накара всички да танцуват с хитовете си Party Rock Anthem, Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous. Да завихрят купона се очаква и от британците от Years & Years с хитовете си King, Shine, Sanctify и If You’re over me.

От българските изпълнители на фестивала ще ни представят Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара и пловдивската сензация и победители от последното издание на Х Фактор- България – 4 Magic.

Очаква се публиката да достигне 20 000 – 25 000 души, а купонът ще бъде излъчен в ефира на MTV през септември.

Източник: travelbulgarianews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !