Рут Колева влиза във ВИП Брадър

03.08.2018 15:06 | Видян 2513 пъти

Рут Колева влиза във ВИП Брадър

В женското царство на новия сезон на ВИП Брадър ще попадне Рут Колева.

Певицата ще се лиши от свободата си срещу предполагаемата сума от 75 000 лева, а продуцентите се надяват да сплете интриги подобно на участията си в други риалити формати като Къртицата.

Изпълнителката на Better не е от най-приятелски настроенито персонажи и се очаква да скочи срещу колежките си от поп-фолк жанра и плеймейтките в Къщата.

Куфари с рокли и гримове за Женското царство, както се котира актуалния сезон на предаването, стягат фолк примата Глория и дъщеря й Симона Загорова, която доби популярност в Гласът на България.

Според запознати, те ще заживеят в Нови хан срещу 80 000 лв. Звездната майка най-вероятно ще последва примера на колежките си Преслава и Мария и няма да се застои за повече от две седмици при новите си съквартиранти. Под зоркото око на Големия брат ще вилнее и актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова.

Както Монитор първи писа, естрадната легенда Васил Найденов също ще влезе във Вип Брадър, в компанията на дългогодишния си приятел и импресарио Ивайло Манолов. От предаването се очаква те да увеличат бюджета си с 240 000 лева общо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !