Джони Деп обвини Амбър Хърд в побой

03.08.2018 16:07 | Видян 1799 пъти

Джони Деп обвини Амбър Хърд в побой

55-годишният Джони Деп не може да живее дълго без скандали. Актьорът съвсем скоро приключи делото с бившите си мениджъри и вече е на етап на ново, но срещу бившата си съпруга Амбър Хърд.

Звездата от Карибски пирати обвини актрисата в насилие, докато са били женени, пише OK Magazine. Като конкретен инцидент, актьорът посочил 30-ия рожден ден на Хърд – 21 април 2016 г.

Деп закъснял за партито и неговата жена, която била в състояние на алкохолно опиянение се разбунтувала. Започнала да го обижда в присъствието на приятелите им, след което го ударила и два пъти в лицето.

Хърд в същото време вижда ситуацията по друг начин. Тя видяла, че съпругът ѝ влиза в ресторанта и инсценира кавга. След като гостите си тръгнали, той я хванал за косата и я повлякъл към вратата като ѝ крещял.

В същото време пък, Джони изложил своя версия при събитията на 21 май 2016 г., когато двамата се карат за последен път преди развода. Хърд тогава заяви, че Деп се върнал пиян в дома им и след словесна кавга я ударил с нейния iPhone. Апаратът я уцелил в скулите и очите.

Затова пък актьорът обяснява, че всъщност той хвърлил телефона на дивана и излязъл от стаята.

Джони Деп също така е решил да съди The Sun и авторът на статия, в която било написано, че той биел жена си.

Джони и Амбър започнаха да се срещат през 2011 г. и сключиха брак през февруари 2015 г., но май година по-късно актрисата подаде молба за развод. През януари 2017 г. разводът бе официално оформен.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Смях: Не се живее вече в София, вчера...

Не се живее вече в София. Вчера спуках гумите на един...

Няма коментари към тази новина !