Дженифър Анистън иска да удари някой в лицето

02.08.2018 13:21 | Видян 1925 пъти

Дженифър Анистън иска да удари някой в лицето

Дженифър Анистън винаги е имала имиджа на миловидна, симпатична и вечно усмихната жена, която много би искал да ти бъде приятелка.

И тя като всички нас е имала от онези моменти, в които много, ама наистина много ти се иска да удариш някой в лицето. При това да го удариш така, че наистина да го заболи.

В интервю за списание InStyle актрисата, която в началото на тази година се раздели със съпруга си Джъстин Теру, заяви: „Добре, нека да бъдем честни. Имала съм моменти, когато наистина съм искала да фрасна някого. Но е само фантазия. Колкото и да ми се се е искало, не мисля, че някога бих могла наистина да го направя“.

Според нея гневът не е нещо лошо, дори може да бъде здравословен в определени количества и когато не е насочен към лицето на човека отсреща.

„Боксът е прекрасен начин да изкараш агресията си. Тогава може да си представиш как удряш някой в лицето, без наистина да му го причиняваш. Но пък се разтоварваш от цялата лудост и гадости, които те заливат през деня“, сподели още Анистън, която краси корицата на септемврийския броя на списанието.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !