Рени: Жалко, че Сузанита не е наследила таланта на баща си

02.08.2018 10:33 | Видян 2462 пъти

Рени: Жалко, че Сузанита не е наследила таланта на баща си

Рени поднови кариерата си, която беше оставила заради бившия си мъж Борис, от когото има двама сина, и няма намерение да я спира отново. Днес тя е щастлива, че отново е на любимото си място – музикалната сцена, и се радва на нова любов.

В поредното си интервю, откакто пусна новата си песен Искам бебе, сподели, че за първи път работи с композитора Оцко и е останала много доволна. Добавя, че сега е много важно продукцията да се отличава, тъй като в момента имало много изпълнители и конкуренцията е наистина голяма.

Появи се спекулация, че едно от момчетата, които Рени е заснела в клипа към Искам бебе, е новото ѝ гадже. Тя опроверга новината и уточни, че приятелят ѝ не живее в България.

„Бяхме на почивка в Гърция заедно. Не съм го запознавала със синовете си, защото за момента не е необходимо. Той също има деца от предишна връзка. Моите синове са доволни, че съм щастлива. Големият отдавна ме кара да си намеря приятел. Включително ме е питал дали нямам нужда от секс (смее се). С него много директно си говорим и имаме приятелски отношения. Малкият ми син пък е по-ревнив“, заяви Рени пред Галерия.

С новия ѝ любим са се запознали в Ню Йорк – той е бил по работа там, а тя е имала участие. Засекли са се в заведението, към което е имала ангажимент да пее. „Веднага се почувства привличане помежду ни. Любов от пръв поглед. Но не живее в Ню Йорк, просто имаше работа там“, разказа Рени.

Певицата разказва, че е много трудно да се върнеш на сцената, особено когато си правил няколко паузи. В момента е приета добре от феновете само и единствено благодарение на старите ѝ хитове. Без тях тя признава, че нямаше да може да се справи.

Рени категорично не би се върнала в Пайнер, тъй като там имало  много качествени певици, с които нищо не се случвало, тъй като се лансирали определени имена, които се броят на пръсти. Напуснала е фирмата, тъй като инж. Митко Димитров е спрял да ѝ прави реклама и да ѝ организира участия.

Запитана какво ѝ е мнението за дъщерята на великия ѝ колега Орхан Мурад – Сузанита, Рени призна, че много съжалява, че малката не е наследила таланта на баща си. „Но пък има хубава визия. Тя е доказателство, че скандалът продава. За нея няма значение, че я плюят, а че се говори за нея. Лошото е, че това е примерът, който се дава на подрастващите“.

Рени сподели още, че освен Есил Дюран е близка приятелка с Нелина. А пък Галена е сред малкото, които заслужават адмирации. Наскоро е била на нейно участие и доста се е изкефила: „Знае как да се държи на сцена и пее на живо!“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !