Художник въздиша по формите на Сашка Васева

01.08.2018 16:38 | Видян 1544 пъти

Художник въздиша по формите на Сашка Васева

Певицата Сашка Васева гледа колкото се може по-весело на нещата от живота. Въпреки че зрението й е силно увредено и певицата не вижда като едно време, тя с усмивка споделя, че все още е готова да пее и да се радва на живота.

Вместо да се скрие някъде и да страда за загубеното си зрение, изпълнителката публикува постове в социалната мрежа, които са тъжно-смешни, но и много истински, пише „България днес”.

„Питате ме дали пея като сега не виждам? Да пея, разбира се! Гласа не ми е атрофирал, нито визията ... и понеже стана много тъжно ще ви разкажа една смешка: Обичам да ходя в една бирария на 5-те кьошета в София, където е средище на художници.. и там един много известен художник пожела да се запознае с мен и ми каза:

"Приятно ми е, аз съм еди кой си..!" Аз му отвърнах: " Съжалявам но не мога да Ви позная, защото не виждам с очите.." а той се пошегува и ми отвърна: " Е кво ти пука, нямаш очи но имаш хубави ц*ци.." (беше подпинал ) Да шегата му беше дебелашка ще кажете, но точно такава трябва да ни бъде нагласата към нашите неволи и нещастия.

Може нещо да ни се е случило лошо но щом имаме любов може би имаме всичко..Може би не съм в неравностойно положение защото мога да прегръщам, да правя любов и да обичам!" /постът се публикува без редакторска намеса – б. а./, казва певицата.

Очевидно въпреки нещастията, който й се струпаха на главата, Сашка все още умее да се радва на живота.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !