Никълъс Кейдж: Българите са добри хора

01.08.2018 12:33 | Видян 1875 пъти

Никълъс Кейдж: Българите са добри хора

Холивудският ас Никълъс Кейдж призна, че е останал очарован от българите по време на престоя си у нас във връзка със снимките на екшъна Код: 211.

"Мисля, че местните са много трудолюбиви, точни, умели, бързи и сръчни. София е едно страхотно място, на което всеки режисьор ще е щастлив да заснеме филма си. Харесвам българите и българската храна", обясни звездата от Лице назаем пред британския сайт Loaded.

Кейдж допълни, че на сета на лентата на Йорк Алек Шакълтън у нас се е стремял да страни максимално от сина си Уестън, който също се разписва с участие в проекта.

„Смятам, че това бе един добър начин да се откъснем от реалните си взаимоотношения, тъй като във филма героите ни са на двата противоположни полюса. Моят персонаж е полицай, неговият – престъпник“, каза още Кейдж-старши, който бе довел на български терен и по-малкия си син Кал-Ел. Именно тук семейството отпразнува и денят и на бащата.

Снимките на Код: 211 не преминаха и без инцидент. Припомняме, че продукцията на полицейския трилър се забави с месец и половина, тъй като Кейдж се възстановяваше от счупен глезен.

Травмата си той получи на сета на лентата, която позиционира героя му Чандлър на местопрестъплението по време на банков обир през 80-те.

Световната премиера на Код: 211 се състоя миналия месец.

"Радвам се, че успяхме да реализираме филма в България и че се запознах с прекрасни местни професионалисти в сферата на киното. И Ник и Уестън Кейдж са страхотни актьори. Работата ми с тях беше невероятно преживяване. Както знаете, двамата играят от различните страни на обира – единият е полицай, а другият – член на престъпна група. Но и двамата направиха силни роли, при това с коренно различен подход към играта пред камера", сподели наскоро пред Монитор режисьорът Шакълтън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !