Пикантни тайни очакват кандидат-ангелите в дома на Мегз

26.07.2018 14:26 | Видян 2070 пъти

Пикантни тайни очакват кандидат-ангелите в дома на Мегз

На няколко крачки от големия финал Мегз посреща кандидатките за короната в дома си. Какво очаква Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава в апартамента на талантливата дизайнера, гледайте в новия епизод на InstaQueen.

Претендентките за короната са изправени пред едно от последните предизвикателства в бляскавото уеб риалити. Те имат 10 минути да направят перфектната снимка на добре презентирано ястие и да напишат статус, който да спечели симпатиите на последователите им.

Тайните на добрия кадър разкриват най-духовитият ангел на Мегз – Ева и редакторът на най – популярното еротично списание – Любен Дилов-син. Менторите в предизвикателство дават ценни съвети, но не спестяват и градивната критика на кандидат-ангелите.

Седмица преди финала на дербито за короната на InstaQueen, Мегз посреща шестте красавици в своя дом. В приятна атмосфера, момичетата разбират от първо лице колко е важно да си отдаден на професията и мечтите си.

Кои са основните детайли за перфектния кадър на атрактивното ястие? Кой от кандидат-ангелите създава най-вкусния статус и какво разкрива Мегз в уютния си дом? Отговорите на тези и много други въпроси ще откриете в новия епизод на бляскавото риалити InstaQueen първо във Vbox7.com.

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook.

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com. Следете актуалната информация за шоуто в Instagram и Facebook.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !