Наказаха Моника Валериева заради Филип Плейн

24.07.2018 13:42 | Видян 2293 пъти

Наказаха Моника Валериева заради Филип Плейн

След като бурно изрекламира авантюрата си с дизайнера Филип Плейн, Моника Валериева понесе сериозни последствия в социалната мрежа. От вчера красавицата е с хакнат профил в Инстаграм, където имаше няколкостотинхилядни последователи. Причината да бъде наказана по този начин е фактът, че за няколко часа моделката избълва куп снимки и компромати по повод отношенията си с модния гуру, научи първи HotNews.

Моника е изхвърлена от най-актуалното приложение сред младите, най-вече заради скандалния си чат с бившата изгора на Плейн - Морган Осман, с която между впрочем са като две капки вода, смятат почитателите на дизайнера. Нашенката изложи публично десетки постове, в които се вижда какви грозни думи и хапливи реплики си разменят с екс-изгората на моделиера от немски произход.

Валериева с гордост ги показа на всеослушание, но това изобщо не се отрази благоприятно на развитието ѝ в социалната мрежа. Зад хакнатия ѝ профил най-вероятно стои възлюбената на Филип, която агитирала почитателите си да докладват родната брюнетка.

В петък Валериева сподели гореща снимка с известния дизайнер, което отключи вражда между двете красавици - Моника и Морган. Феновете им станаха свидетели на редица обиди, които не се понравиха на повечето.

"Той ще те изрита още днес, персоналът му ти се смее. Може да се върнеш при арабина", пише Морган и добавя: "Ти си мислиш, че си готина. Споделяш снимки, подобни на тези, които аз съм си правила с него." Моника пък отговаря: "Никой не може да ме изгони оттук. Аз мога да го направя, когато пожелая. Ти си твърде притеснена и защо точно от мен?"

Припомняме ви, че допреди няколко месеца Моника беше сгодена за катарски бизнесмен, който се оказа женен. Има ли връзка с Филип Плейн, или просто е била забивката му за нощ, е въпросът, който се нищи усилено от няколко дни. HotNews достигна до информацията, че всъщност зад тази неочаквана афера се крият скрити пиар стратегии.

Плейн, който има и бутик у нас в столицата, искал да засили бизнеса си, тъй като продажбите му на българска територия са изключително незадоволителни. И понеже магазинът му е застрашен от затваряне, а такова нещо не би било имиджово за марката, хората му стигнали до идеята да гръмнат със скандал в родния шоубизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !