Синът на Валери Божинов рита в Португалия

23.07.2018 13:26 | Видян 1821 пъти

Синът на Валери Божинов рита в Португалия

Наследникът на Валери Божинов—Валерко, не само върви по стъпките на баща си в професионален план, но е на път и да го надмине. Талантливото момче вече успя да изиграе и един много успешен мач с португалския „Спортинг”, докато бе на тренировъчен лагер там.

Става дума за юношеския отбор към клубния тим, в който Алисия записала сина си. Младежът прекара две седмици там, като демонстрира забележителен талант на терена.

Певицата отдавна е признала, че още от малък Валери е запален по футбола и иска да върви по стъпките на баща си в професията. Детето активно тренира футбол още преди да тръгне на училище и се справя толкова добре, че дори специалистите в Португалия оценили високо качествата му, пише „България днес”.

Това не е първи успех за футболния наследник. Преди няколко седмици той отбеляза победен гол за "Лозана" по време на детски турнир.

В тима на „Спортинг” преди години играеше и Валери Божинов—старши, но за съжаление амбицията му да се докаже като най-добрият играч в тима, му изигра лоша шега и го изгониха заради конфликт с друг съотборник и липса на дисциплина. П

За последно Божинов—старши бе поканен в хърватския „Риека”, където обаче не играе в много мачове.

За разлика от баща си обаче, малкият Валерко вече привлича вниманието на търсачите на футболни таланти. А решението на Алисия да го запише на двуседмичен лагер в Португалия, само го приближава към целта.

Певицата планирала да използва времето със сина си, за да си почине, но докато той тренираше на терен, тя засне най-новия си хит. Преди дни се състоя и премиерата на „Запали”, която мина с голям успех.

„При пътуването до Португалия нямах намерение да заснемам клип. Бях записала Валери на лагер в „Спортинг” за две седмици и трябваше да го заведа до там.

Бяхме взели къща за няколко дни във Фару и мястото много ми хареса. Набързо организирахме снимките, понеже имах и готова песен, която така или иначе бях решила да клипирам. Видеото се получи много небрежно, много лятно Това е моят летен подарък за феновете”, споделя Алисия по този повод.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !