Ръсел Бранд гушна второто си дете

23.07.2018 12:24 | Видян 1438 пъти

Ръсел Бранд гушна второто си дете

43-годишният комедиант Ръсел Бранд и съпругата му Лаура се радват на втората си дъщеричка, само 20 месеца, след като бял свят се появи първата им наследница Мейбъл.

Бебето е проплакало по-рано този месец, но двойката е пазила новината в тайна, въпреки че приближен до семейството сподели пред вестник „Сън“, че родителите са на седмото небе, но и двамата не са искали да вдигат голям шум около щастливото събитие.

Ръсел и Лаура пазеха в тайна и бременността, докато миналия месец не бяха изловени от папараци около дома им в Оксфордшир, а на снимките не може да се скрие голямото коремче на бъдещата майка.

Междувременно актьорът, който водеше дълги битки с пристрастеността си към алкохол, секс и наркотици, наскоро сподели, че не може да си представи да е по-щастлив с тихия начин на живот, който е избрал и семейният живот му харесва много повече от безкрайните партита.

„Много по-щастлив съм да живея с някого, да разхождам кучето и да му събирам изпражненията, както и да сменям памперси. Понякога е изморително да правя това, но ме учи на отговорност и така се чувствам свързан и полезен с човека до мен“, споделя бившият съпруг на Кейти Пери.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !