Лео Ди Каприо играе волейбол на плажа

20.07.2018 17:24 | Видян 2037 пъти

Лео Ди Каприо играе волейбол на плажа

Кинозвезди, играещи волейбол на плажа... Подобно нещо не се вижда всеки ден. Чудите се за кой става въпрос?

Главни действащи лица на пясъка в Малибу са Леонардо Ди Каприо и по-младият му колега Ансел Елгорт, заедно с група приятели. Фотографи на няколко световни медии уловиха моментите на забавление на актьорите, които разнообразяват натовареното си ежедневие с волейбол.

Както се вижда от кадрите, двамата се справят доста добре и всеки от тях се бори за победата.

Феновете на звездата от Титаник и Вълкът от Уолстрийт обаче останаха изумени от решението му да остане с фланелката си, дори при температура от над 30 градуса. Може би се опитва да прикрие наедрялата си напоследък фигура?!

Вместо това изпотената и прилепнала дреха очерта отпуснатото му коремче. От своя страна почти 20 години по-младият Елгорт показа страхотна фигура.

Впечатление направи и отсъствието от плажа на новата тръпка на актьора - 21-годишната манекенка Камила Мороне. В момента Ди Каприо продължава участието си в новия филм на Куентин Тарантино Имало едно време в Холивуд, където той играе главна роля, като си партнира с Брад Пит.    

Това е вторият път, когато Ди Каприо е забелязан да играе плажен волейбол. На националния празник на САЩ - 4 юли, той организира събиране в Малибу заедно с актьора Шон Пен, където също се включи в забавленията на пясъка.
 
Снимки може да видите ТУК!
Източник: Спортал

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !