Крисия сама на море

19.07.2018 12:39 | Видян 1441 пъти

Крисия сама на море

14-годишната Крисия за първи път замина сама на морето. Малката певица и сестра й Тифани решиха да разпуснат на летен лагер, организиран от училището им.

За първи път любимката на България отдъхва без родителите си, но пак не е без надзор–компания й прави по-голямата й сестра, както и целият учителски екип, взел участие в организацията на лагера, пише „България днес”.

Бащата на Крисия Марин Тодоров призна, че с майка й са решили, че тя е достатъчно голяма и отговорна, за да замине сама на летен лагер с кака си. „Ние сме във Варна, а те са на юг. С нас е единствено малката ни дъщеря”, споделя той.

И двете почиващи компании случили на прекрасно време, като дори на плажовете било много горещо. За Крисия почивката е повече от заслужена, тъй като певицата имаше много натоварена година.

Тя се подготвяше за изпитите в „Любомир Пипков” в столицата, а освен това влезе там първа по успех от цяла България. От есента тя ще учи поп и джаз пеене.

„Много сме доволни от нея, а и учителите там са добри”, споделя още бащата на изпълнителката. И въпреки че в София ще трябва да се справя сама, първите месеци Крисия ще бъде придружавана от един от родителите си, докато свикне.

Заради големите очаквания към нея, Криси била силно притеснена, но накрая резултатът бил отличен. Тя ще продължи образованието си в едно от най-добрите училища у нас и няма търпение да започне.

Въпреки че е изключително оправна и зряла за крехката си възраст, малката певица ще има нужда от опората на близък човек през първите месеци в столицата.

Амбициозната изпълнителка обаче дори и на почивка не се спира. Докато бе на море, тя засне клип към най-новата си песен, който в момента се обработва и ще бъде качен много скоро във видеоканала й.

Там тя вече има няколко солови парчета, които набират сериозна популярност, а коментарите под тях са повече от положителни.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !