Дидо от D2 се калява във Фермата

19.07.2018 10:05 | Видян 1558 пъти

Дидо от D2 се калява във Фермата

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Изпълнителят на „Тук и сега“ е сред първите знаменитости, чието име се спряга за участие в предаването, възраждащо българските традиции и обичаи. Очакванията са, че във формата ще влязат поне още трима представители на родния шоубизнес, които ще загърбят суетата в полза на селския живот. Сред козовете, с които Каменов ще се опита да спечели останалите участници, несъмнено са уменията му в кухнята, като певецът неведнъж е споделял, че обича да се глези с любопитни вегетариански ястия. Дидо не хапва месо от поне седем години, като променя хранителните си навици с цел намаляване на агресията.

Преди години бях много запален по фитнеса, обичах да блъскам в зала, изяждах огромни количества месо. В един момент започнах да се държа лошо с близките си хора, бях се превърнал в доста остър и нетърпящ чуждото мнение човек. По това време посещавах вокални уроци при Камелия Тодорова и тя ми показа цяла серия от тибетски упражнения за дишане, казва се „Петимата тибетци“. От тогава всяка сутрин на гладно ги изпълнявам и това ме успокоява и уравновесява. Спрях да се храня с месо, спрях да посещавам фитнеса и прекратих по-агресивния начин на тренировки и живот

обясни преди време Дидо, за когото каляването на „Фермата“ идва след успешен актьорски дебют в уебсериала „Килерът“. В продукцията, чиито епизоди феновете могат да гледат във Vbox7, певецът се превъплъщава в мрачен хижар – персонаж, който по думите му, коренно се различава от него самия.

Много харесвам жанра на ужасите, но е много трудно да го пресъздаваш. Винаги си мисля, че е можело да стане по-добре. Моят образ е много мрачен, смачкан и изхабен, защото неговата мечта се е превърнала в нещо лошо, което наранява хора. Той през цялото време иска да се освободи от това нещо, казва вокалистът на D2.

Междувременно кастингите за четвъртия сезон на „Фермата“ преминаха при изключителен интерес, като над 13 хиляди души пробваха късмета си за участие във формата. Сред тях се отличават множеството емигранти, които искат да засвидетелстват любовта си към родината именно като се включат в предаването.

Опитваме се да правим интелигентно предаване и се стремим да направим такъв подбор, че да дадем баланс в кастинга. Тази година сред заявилите участие има кандидати от различни възрастови и социални групи, хора с различни професии, спортисти и популярни личности, предприемачи и разбира се хора, свързани със селото анонсират от екипа на „Фермата“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !