Лили с нов апартамент в топ центъра на София

18.07.2018 13:23 | Видян 1609 пъти

Лили с нов апартамент в топ центъра на София

Лили Иванова има нов апартамент в топ центъра на София. Изпълнителката се шири на площ от 196 кв. метра, като към тузарския имот притежава и два гаража.

За покупката певицата броила близо 340 000 лева, но явно сделката си е струвала. Певицата е платила в брой апартамента, показват документите по сделката.

Лили може да си позволи без проблем подобна покупка, защото всяка година изкарва добри пари от концерти и участия в елитни заведения у нас.

Както подобава на мегазвезда от ранга на певицата, просторния имот се намира в центъра на София. Жилището е на броени метри от стария апартамент на певицата на елитната ул. „Оборище”, където тя живее от десетилетия.

Така примата може да отскача буквално по чехли между двете си жилища.

Според запознати, причината за покупката на новия дом, е фактът, че ремонтът на старото й жилище ще се проточи. Певицата от години живее в апартамент от соца, който наследи след развода с Янчо Таков, пише „България днес”.

Имотът обаче има нужда от сериозен ремонт, заради което Иванова решила, вместо да сменя само тапети, да направи пълно обновяване на дома си. Тя наела дизайнери, а след като разбрала, че с месеци ще се обновява жилището й, решила, че е по-добре да си купи друго.

Според брокери, певицата е направила изключително изгодна сделка и дори само няколко месеца да използва вторият си дом, след това ще може да го продаде със солидна печалба. Засега обаче изпълнителката няма намерение да прави подобно нещо.

Всяка сутрин тя прави визитация на стария си дом, инструктира майсторите какви промени иска да направят, проверява докъде са стигнали, след което се връща в новото си жилище, за да се отдаде на почивка и репетиции.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !