Анджелина Джоли смени Брад Пит с друг актьор

18.07.2018 11:19 | Видян 1956 пъти

Анджелина Джоли смени Брад Пит с друг актьор

Близо две години, след като поиска развод от Брад Пит, Анджелина Джоли вече има нов мъж до себе си. Според информация на изданието Woman’s Day New Zealand, звездата е срещнала любовта на сета на "Господарка на злото 2".

Новата й изгора пък се казва Ед Скрейн - едно от новите попълнения в каста на лентата. Актьорът, който отказа да снима новия „Хелбой“ в България заради несъответствието в расите между него и предвидения му персонаж, ще влезе в ролята на основният антагонист в лентата. "Тя е много влюбена. Искрата между тях е очевидна и връзката се развива изключително бързо", твърди източник, близък до продукцията, според когото Скрейн и Джоли вече планират и общо бъдеще. Актьорът пък вече се бил запознал и с децата на любимата си. Потвърждение за връзката към момента няма нито от него, нито от Анджелина.

"Господарка на злото 2" ще направи световната си премиера през 2020 г. Дебютното заглавие се появи на голям екран през 2014 г. Тогава на режисьорското столче седна Робърт Стромбърг. На поста сега той ще бъде заместен от норвежеца Йоаким Рьонинг, който заедно с традиционния си партньор Еспен Сандберг работиха и по „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“. На големия екран пък очакваме да се завърне и Ел Фанинг в ролята на Аврора. За сценария на „Господарка на злото 2“ се грижат Линда Улвъртън и Джереми Батъруърт.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Няма коментари към тази новина !