Карди Би тръгна на победен рейд към наградите на MTV

18.07.2018 11:04 | Видян 1419 пъти

Карди Би тръгна на победен рейд към наградите на MTV

След като присъствието й в номинациите за Грами беше тотално невидимо, скандалната рапърка Карди Би избухна с най-много шансове за престижните статуетки на Музикалните награди на MTV. Младата майка е безапелационен водач с 10 номинации.

Изпълнителката на „Bodak Yellow“ е сред кандидатите за най-добро видео, песен, изпълнител на годината. Веднага след нея се наредиха дуото The Carters или иначе казано – Бионсе и Джей Зи, които подлудиха цял свят с неочаквания си общ албум и съвместно турне, на което танцува дори бившата първа дама Мишел Обама. Звездната двойка има осем номинации, сред които за най-добро видео, най-добра колаборация и най-добър хип-хоп клип за “Apesh**”, който беше заснет в Лувъра и излезе на бял свят миналата седмица. Сред останалите кандидати за топ призовете са Childish Gambino и Дрейк – с по седем номинации, Бруно Марс – с шест, Ариана Гранде и Камила Кабело – с пет, Ед Шийрън, Khalid и Young Thug – с по четири.

Знаковата нощ, в която ще се разбере, кой най-добре се е справил тази година в музикалния бизнес, е насрочена за 20 август, а пищната церемония ще се състои в Радио Сити Мюзик Хол.

За пръв път тази година MTV се съюзи с Инстаграм, за да анонсира номинираните по IGTV. Това бележи и ново начало в използването на пълния капацитет на социалната платформа.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !