Ирена Милянкова след бебе № 6: Искам още деца

16.07.2018 13:55 | Видян 2085 пъти

Ирена Милянкова след бебе № 6: Искам още деца

На 8 юли Ирена Милянкова роди най-малката си дъщеря Лилия. 32-годишната манекенка стана майка за шести път. Тя има 4 деца от бившия си - криминално проявения Росен Чолов - Чолата, а през 2016 г. даде живот на малката Виктория, плод на любовта ѝ с брокера Никола Чолаков.

В началото на годината Ирена и Никола са сключили таен брак, а причината за сватбата била последната ѝ бременност. Двамата решили да узаконят връзката си далеч от любопитните погледи и организирали венчавката в съседна Гърция.

Според клюките младоженците избрали за кум бившия сикаджийски бос Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин. Точно той се намесил при раздялата на блондинката със сочения за сутеньор Росен Чолов – Чолата и я успокоил, че бившият няма да ѝ създава никакви проблеми в бъдеще.

Новороденото бебе е осмо поред в семейството на Ирена и Никола. Тя има 4 хлапета от предишната си връзка, съпругът ѝ се радва на вече пораснали син и дъщеря, а през 2016 г. стана дядо. Малко пред това Милянкова даде живот на малката Виктория и после отново забременя с момиче.

„С Никола искаме още деца! Ако всичко е наред със здравето ми, защо да не родя отново?! Бременностите ми протичат много леко, нямам усложнения, бързо влизам във форма. Децата ми носят щастие и любов!”, споделя Ирена непосредствено след раждането на бебето Лилия. Близки до миловидната хубавица издават, че тя се надявала скоро пак да зачене, но този път с момче.

Манекенката неведнъж е разказвала личната си история, която доста напомня сценарий за филм. Хубавицата родила първото си дете едва на 15 години, когато се запознала с доста по-възрастния от нея Росен Чолов. Подкрепяна от родителите си, тя отказала да направи аборт и заживяла с бандита.

Вместо в тази крехка възраст да заляга над учебниците, Ирена  дундуркала бебе и сменяла памперси. Впоследствие с Чолата се разделиха, защото той беше арестуван и обвинен в сводничество, а тя бързо му намери заместник в лицето на Никола.

Милянкова се запознала с актуалния си мъж покрай работата си. Останала без милионите на бившия, тя бе принудена да припечелва като продавачка в магазин за чанти, за да издържа себе си и децата.
По-късно Ирена се преквалифицира в брокер и така се залюби с настоящия си интимен партньор, който също се занимава с продажба на имоти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Само албанците са по-ниски от нас в...

Само албанците са по-ниски от нас в Европа: Фотофакт

Нели Рангелова е Певец на годината 2024

Нели Рангелова е тазгодишната носителка на наградата...

Няма коментари към тази новина !