Мартина Огнянова: Не ми пука за Слави!

13.07.2018 18:00 | Видян 3527 пъти

Мартина Огнянова: Не ми пука за Слави!

„Не ми пука за Слави Трифонов! В смисъл желая му всичко най-добро, но не съм свързана с него от много време. Нито с него, нито с нещата, които правят в предаването. Останаха ми добрите приятели и контактите в него”, коментира Мартина Огнянова.

Бившата танцьорка, която бе последната голяма любов на Дългия е щастлива с новия си мъж и децата им. Двамата с любимия й Коко имат козметична фирма и се радват на прекрасно семейство.

Тази година компанията й зае първо място като продукт на пазара, а Мартина отпразнува победата заедно с приятелите си.

„Радвам се на успехите си в бизнеса и вече не съм нито танцьорка, нито масажист”, споделя още Огнянова. Тя завърши кинезитерапия в НСА и известно време работила по специалността си.

Колкото до „Шоуто на Слави”, красавицата е категорична, че понякога й липсват емоциите от концертите, но като цяло животът й сега е доста по-смислен отпреди.

„Децата са най-важното за мен в момента. Имах нужда от промяната и много рядко посещавам столицата. А шоуто на Слави гледам само когато няма какво друго да правя”, споделя красивата Мартина.

Тя и Слави бяха принудени да разкрият чувствата си, след като бяха заснети от „България днес”.

По времето, когато двамата ходят обаче, Мартина е гадже на Борис Солтарийски от „Ку-ку бенд”. Тя къса с него, избирайки Слави, но въпреки голямата любов, връзката им се разпада.

Днес обаче Мартина е щастлива, че най-сетне е намерила истинска любов и пожелава и на Трифонов да му се случи същото чудо.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !