Тита протяга ръка към отличия от Германия и Испания

12.07.2018 17:17 | Видян 1809 пъти

Тита протяга ръка към отличия от Германия и Испания

Христина Христова, по-известна сред меломаните като Тита, протяга ръка към две отличия зад граница. Повод за това стана уебсериалът „Следвай ме“, в който изпълнителката на „Антилопа“ изпълнява главна роля.

Тийн драмата ще се съревновава с продукции от САЩ, Великобритания, Франция, Канада и Русия в рамките на феста Webfest Berlin, който ще се проведе на 7 и 8 септември в германската столица. Общо 8 сериала, разпространявани онлайн, са включени в надпреварата за статуетката в категорията Returning Series (завръщащи се сериали, или сериали с повече от 1 сезон).

Малко повече от месец по-късно – между 24 и 27 октомври, „Следвай ме“ ще бележи и друг фестивал - испанския Seriesland - Bilbao International Digital Festival. Продукцията победи вече в първите по рода си награди „NOVA подкрепя българското кино“ в категорията за уебсериали.

„Когато децата ме видят ми казват Бела, ето толкова силно те живеят с моята героиня“, радва се Тита. Освен нея, с участие в епизодите, продуцирани от 7Talents се разписват още Михаела Павлова, Лина Роскин, Марио Михайлов, Илиян Илиев и Антоан Петров.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !