Лили тормози пенсионери за апартамент на морето

12.07.2018 16:15 | Видян 1886 пъти

Лили тормози пенсионери за апартамент на морето

Лили Иванова тормози пенсионерска двойка за апартамент на морето. Примата е решила да се обзаведе с нов морски дом и е останала запленена от уникално семейно жилище, което на метри от центъра на Созопол.

Певицата отдавна имала апетити към красивото кътче и полага всички усилия, за да убеди настоящите собственици да й го продадат.

Става дума за просторен апартамент в старинна кооперация, построен на мястото на изключително известна в миналото къща. Имотът има уникален изглед към залива и е на минути от центъра на града.

Примата още от първия миг го харесала, но предлагала на собствениците унизително малка сума — 70 000 лв. В момента дори едностайни имоти в Созопол не могат да се купят за по-малко от 100 000 лв, пише „Ретро”.

Лили обаче била твърдо решена да се уреди с жилището и редовно праща и трети лица да преговарят от нейно име. Пенсионерите обаче били категорични, че за толкова малка цена няма да продадат дома си.

Иначе изпълнителката има жилище край Варна, където отсяда поне за седмица през лятото, когато е на концерти. Най-често морският й дом, й служи за почивка между туровете из клубовете по морето.

Междувременно Лили се е отдала на летни ремонти в столичния си дом. Певицата дори се е изнесла от дома си, като живее на хотел, докато текат ремонтите по апартамента й.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !