Мелания Тръмп и Десислава Радева се забавляват в Белгия

12.07.2018 13:41 | Видян 2321 пъти

Мелания Тръмп и Десислава Радева се забавляват в Белгия

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп се завърна на международната сцена, след като се смеси със съпругите на ръководителите на най-близките съюзници на САЩ, сред които и Десислава Радева, на фона на класическа музика, съобщи Асошиейтед прес.

Докато президентът Тръмп критикуваше Германия и други съюзници на срещата на върха на НАТО в Брюксел, съпругата му разговаряше приятелски с някои от съпругите на лидерите им в музикална консерватория във Ватерло, близо до белгийската столица.

За няколко часа 48-годишната Мелания Тръмп смени два тоалета. Първият бе прекрасна рокля на Calvin Klein без ръкави в тъмносиньо, дълга до прасеца, и бели обувки на Christian Louboutin.

Съпругата на президента Румен Радев за повода бе заложила на класически тоалет в черно и бяло.

За вечерята в кралските музеи за изкуство и история в парка на Петдесетилетието Мелания смени тоалета си, като носеше коктейлна бяла рокля без ръкави, дело на Ели Сааб.

Десислава Радева пък бе заложила на тъмносиня рокля с мъниста без ръкави.

След Брюксел Доналд Тръмп и съпругата му ще пътуват до Великобритания, където са планирани ангажименти, включително чаено парти с кралица Елизабет Втора, и до Хелзинки, където американският президент ще се срещне с президента на Русия Владимир Путин.

Източник: dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !