Дрейк и Мадона готвят дует

12.07.2018 10:00 | Видян 1331 пъти

Дрейк и Мадона готвят дует

Рапърът Дрейк е сред звездите, с които Мадона ще запише дует в рамките на подготовката за предстоящия си албум. Това потвърди пред в. Daily Star, източник, близък до певците, като уточнява, че и двамата в момента са в Лондон заради служебни ангажименти. И докато Мадона прави последните щрихи за новия си диск, Дрейк обещал да се включи в работата по него.

Макар това да е първият им официален общ проект, музикалната връзка между Дрейк и Мадона датира от доста по-рано. През 2015 г. изпълнителят на Nice For What посвети песен на колежката си, която носи и нейното име.

"Обожавам новата ти песен! Любима ми е!", написа тогава в социалните мрежи Мадона по повод парчето на канадеца. Същата година двамата разбуниха духовете и като се целунаха на сцената на оборотния фестивал Коачела.

Междувременно Дрейк направи истинско чудо, след като вкара 7 песни в челната десетка на най-престижната класация за сингли Хот 100 на сп. Билборд, пише Монитор. Нещо повече, всички 25 песни от последния му албум Scorpion, който се появи на пазара на 29 юни, са в чарта.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !