Риана се кара с милиардера

11.07.2018 10:30 | Видян 2108 пъти

Риана се кара с милиардера

Миналият месец се заговори, че Риана и Хасан Джамил са се разделили.

В петък папараци хванаха двойката в Пуерто Валярта, Мексико.

На папарашките снимки 30-годишната изпълнителка на Needed Me изглежда ядосана, като сочи с пръст саудитския милиардер, а той се опитва да обясни нещо на носителката на Грами.

Приятел на певицата каза пред MediaTakeOut: "Всичко свърши... Риана разби сърцето му. Това е, което прави, разбива мъжките сърца. Риана просто се умори от него. Тя се уморява от мъжете понякога."

За връзката между барбадоската красавица и саудитския милиардер се заговори през юни миналата година, когато бяха заснети да се забавляват в гореща вана в Испания.

Риана никога не е потвърждавала публично връзката им, но се позовава на сериозни взаимоотношения в интервютата.

"Обичах да се чувствам виновна за това, че си взимам лично време, но също така мисля, че никога не съм срещала някой, който си струваше преди това", разказа тя пред Vogue тази година.

29-годишният Джамил е заместник президент и заместник председател на семейна компания, която е единствения дистрибутор на Toyota в Саудитска Арабия от 1855 г. до сега. Състоянието му се оценява на 1,5 милиарда долара.

Освен бизнеса с автомобили, Хасан притежава и 14 отбора от футболната лига на Саудитска Арабия. Семейството му е сред 20-те най-богати фамилии в света според класация на Форбс.

Папарашките снимки на Риана и Хасан може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !