Джеймс Патерсън с нов бестселър

11.07.2018 10:15 | Видян 1013 пъти

Джеймс Патерсън с нов бестселър

На 17 юли излиза Откуп – новата книга на бестселъров автор №1 в света – Джеймс Патерсън!

Историята ни отвежда в самите дълбини на покварата на висшето общество на Ню Йорк. Хънтър Олдън има всичко, за което може да се мечтае: красива съпруга, умен син и банкова сметка с милиони долари.

Но когато открива отрязаната глава на шофьора си в гаража и синът му изчезва внезапно, той осъзнава реалната опасност да загуби всичко. Със случая се заемат детективите от отдел „Специални клиенти“ Зак Джордан и Кайли Макдоналд.

Хънтър не изглежда особено обезпокоен от факта, че синът му вероятно е отвлечен, и сякаш не гори от желание да съдейства на полицията. Дали причината за това не е ужасяваща тайна, която похитителят знае?

Тайна, заради която си струва да убиеш... и да умреш. Зак и Кайли тръгват по следите на зловеща конспирация, която засяга най-висшите кръгове на нюйоркското общество.

Приближавайки се до истината, те ще достигнат до самите дълбини на покварата и ще се изложат на смъртна опасност... Откакто Джеймс Патерсън написва първия си роман, спечелил наградата Едгар за дебют през 1977 г., от книгите му са продадени над 300 милиона екземпляра.

Той е автор на някои от най-популярните криминални поредици, както и на няколко детско-юношески серии. Днес Джеймс Патерсън е най-продаваният писател в световен мащаб и може да се похвали с невероятни постижения, сред които:

През последните години Патерсън е имал повече бестселъри №1, отколкото Джон Гришам, Том Кланси, Джоан Роулинг и Дан Браун, взети заедно, Авторът заема шесто място в класацията на най-богатите знаменитости в света на авторитетното списание Форбс и британския всекидневник Индипендънт.

За разлика от повечето си успели колеги, основните доходи на Патерсън идват от продажбата на книги. Джеймс Патерсън влезе в рекордите на Гинес с 31 романа с твърди корици, заели първа позиция в класацията на Ню Йорк Таймс, и общо 45 заглавия, попаднали в същата класация.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !