Лора Караджова с ново видео

24.02.2009 18:00 | Видян 10122 пъти | Гласували 1

Лора Караджова с ново видео

На 23 февруари във фризьорски салон АРЛЕТ, Лора Караджова представи видеото към песента си "Недей да спиш". Провокативното видео беше заснето с задвижващата сила на NESCAFE® 3in1 в началото на февруари и е дело на един от най-добрите български режисьори - Валери Милев.

Той е работил върху видео клиповете на имена като Руши Видинлиев, КариZма, Ъпсурт, Нети, Антибиотика и други. Видеото е една неочаквано секси комбинация, където участието на авторът на текста и музиката БОБО и Бичето дават необходимата ирония, а балет НОВА го зареждат със сексапил.

Домакинството на един от най-добрите фризьори в България, Григорий Кюлев - Гого допринесе за изключително непринудената атмосфера на промоцията.

Део за пореден път показа барманските си способности, а БОБО се погрижи за музикалното оформление. Промоцията уважиха Бичето, Дичо, Red One, момичетата от балет НОВА и естествено Йордан Караджов със съпругата си.

Парчето "Недей да спиш" е част от дебютния албум на Лора, който се очаква да излезе в началото на април тази година. Близо две години работим над този албум", каза Део, когато представяше новото видео.

 Део и Лора благодариха на всички автори на песни и хора, които са подкрепили начин първият й самостоятелен проект. Песните от албума са дело на автори като GOODSLAV, Бат Венци от Ъпсурт, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. В предстоящия албум ще бъдат включени и ремикс на DJ Doncho, както и дует с Дичо.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !