Мис Силикон след шамарите от ревнива съпруга: Ще я съдя до дупка

06.07.2018 17:57 | Видян 2767 пъти

Мис Силикон след шамарите от ревнива съпруга: Ще я съдя до дупка

Мис Силикон Виктория Петрова ще съди ревнивата съпруга на любовника си, която преди седмица я шамароса в центъра на София.

Миската обмисля да заведе дело не само за шамарите, които бясната съпруга ѝ е нанесла но и заради унижението, което е преживяла.

„Сцената се разигра пред козметичното ми студио. Пред погледите на поне двадесетина души. Няма да оставя нещата така. Като има претенции въпросната госпожа, нека се разправя с мъжа си. Нито съм знаела, че е женен, нито пък ме интересува. Ще я съдя до дупка!“, отсича Виктория.

Припомняме, че миската стана жертва на агресивната съпруга на вече бившото си гадже. С него тя бе на почивка в Анталия, пише Хотарена. Мъжът се радвал на ласките на Виктория, но спестил подробности, че е женен и има две деца.

Жена му надушила за връзката му с младото гадже и започнала да следи телефона му. Така стигнала до силиконката. Последвал луд скандал, който опозорената съпруга вдигнала на Виктория в козметичното ѝ студио. Виктория била толкова стъписана, че не успяла да реагира и дори отнесла няколко шамара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !