Кейли Куоко прекара медения месец в операционната

06.07.2018 16:10 | Видян 3301 пъти

Кейли Куоко прекара медения месец в операционната

Актрисата Кейли Куоко, позната на редовия зрител като глуповатата Пени от Теория за Големия взрив, претърпя операция на рамото.

Интервенцията се наложи само пет дни, след като каза заветното „да“ на състезателя по конен спорт Карл Кук. Инцидентът явно е станал по време на медения им месец, но засега двойката не коментира случилото се, пише Монитор. За операцията разкри чаровната блондинка, с редица снимки в социалните мрежи.

„Когато меденият ти месец е операция на рамото и съпругът ти изглежда безумно щастлив по време на възстановяването ти“, написа тя към един от кадрите. Куоко сподели и кратки видеа, в които се вижда как Карл старателно й прави прически, докато тя стои мирно в болничното легло.

Двамата извървяха пътя до олтара в Сан Диего. Кейли заложи на пищна бяла рокля, която захвърлила малко след официалностите и смени с ефектен дантелен бял гащиризон.

Това е втори брак за 32-годишната красавица. Тя беше омъжена за тенисиста Райън Суитинг от 2014 г. до 2016 г. Връзката й с Карл Кук започна през март 2016 г., а през декември същата година се сгодиха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !