Клои Кардашиян оставя бебето

06.07.2018 15:09 | Видян 2256 пъти

Клои Кардашиян оставя бебето

Риалити сензацията Клои Кардашиян взе решение да изостави бебето си.

34-годишната красавица ще прекъсне майчинството си, за да се върне на работа. Малката Тру Томпсън се появи на бял свят едва преди 12 седмици, поради което знаменитата майка все пак се притеснява от раздялата.

„Мисля си постоянно, че за Бога, трябва да почна работа на 6-ти. Просто съм много притеснена от това. Не знам как ще я оставя цял ден сама. Това ме побърква. Но трябва да се върна на работа по някое време.“, сподели в поредица от клипчета в социалните мрежи тя.

Междувременно звездата от Keeping Up With The Kardashians разбуни духовете, като се появи с пръстен с огромен диамант, повдигайки въпроса дали Тристан не се е пристрашил да зададе съдбоносния въпрос. Запознати споделят, че може би бижуто е просто подарък за рождения ден на чаровната блондинка, която навърши 34 преди дни, пише Монитор.

Припомняме, че Клои роди малката Тру през април, а Томпсън присъства на раждането. Преди това се спекулираше, че той не е бил допуснат до родилното, след като го хванаха в изневяра. Това не е първата му стъпка встрани.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !