Вижте от кого Никол Станкулова чака бебе

06.07.2018 14:54 | Видян 6381 пъти

Вижте от кого Никол Станкулова чака бебе

Никол Станкулова чака бебе и вече позира гордо с наедряващото си коремче.

Само след месец-два синоптичката ще излезе в майчинство, за да се наслади на най-великия момент от живота на всяка жена.

"Нямам право да коментирам това. Вие си правете изводите от думите ми." Това сподели майката на Никол Станкулова – Елена, пред България Днес, като не отрече новината за щастливото събитие в семейството си. Самата Никол не желае да коментира ситуацията.

От няколко месеца насам упорито се твърдеше, че моделката с диплома на математик чака наследник, но доскоро това не беше вярно. Самата Никол дори опроверга твърдението. С днешна дата бременността е факт.

С днешна дата красивата водеща продължава да информира зрителите за времето и по всичко личи, че е повече от щастлива. Синоптичката опитва все по-упорито да прикрива корема си и носи само голям размер дрехи. Въпреки широките туники и рокли феновете на лъчезарната брюнетка отдавна разобличиха тайната и в интернет форумите на телевизията вече залагат какъв ще е полът на бебето.

В официалните профили на Никол тя публикува стари снимки, на които все още не личи заобленото ѝ коремче. Но на една от последните то вече се вижда.

В ефир обаче тя не може да се скрие, но усмивката ѝ я издава. Очаква се Никол да слезе от екран чак в последните месеци от бременността си, тъй като работата не я затруднявала, а и самата тя е доста стриктна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !