Звездите от Игра на тронове поляха края на сериала

04.07.2018 16:30 | Видян 1477 пъти

Звездите от Игра на тронове поляха края на сериала

Звездният каст на „Игра на тронове“ вдигна наздравици за финала на снимките на кървавата сага.

Старките и техните врагове Ланистър оставиха оръжията и се запрегръщаха като за последно. Прощалното парти се проведе в Белфаст, Северна Ирландия, където се издига познатия на всички телеманиаци Вал, който приютява Нощната стража.

Сред присъстващите на тържеството бяха Емилия Кларк (Денерис), Николай Костер-Валдау (Джейми Ланистър), Мейзи Уилямс (Аря Старк), Софи Търнър (Санса), както и младоженците Кит Харингтън (Джон Сноу) и Роуз Лесли (дивачката Игрит).

Междувременно феновете на фентъзи епоса обират всяка троха, която може да им даде посказка за последния осми сезон, докато чакат излъчването му през 2019 г. Истинска еуфория предизвика изказването на Търнър, че можем да очакваме още повече кръв, имайки предвид, че всеки трети герой губи главата или друг атрибут от тялото си.

„Това е „Игра на тронове“, така че ще е още по-кърваво и ще има повече смърт и повече емоционално мъчение“, намигна пред Gold Derby тя.

Екранната Санса разбуни духовете за сюжетните нишки и с нов татус, който гласи „Глутницата оцелява“. Изразът е препратка към репликата й от предходния сезон „Вълкът единак умира, но глутницата оцелява“.

Това вдъхна надежда на многобройната армия от почитатели на поредицата, че Старките ще седнат на Железния трон или поне ще оживеят до финалните надписи.

Това си противоречи със заявката на HBO от преди няколко месеца, че нито един от героите в „Игра на тронове“ не оцелява. Преди време продуцентите споделиха и друга версия - че ще бъдат заснети няколко различни развръзки и до последния момент никой няма да знае коя ще сложи точката на сагата.

Припомняме, че развръзката на интерпретацията на култовата „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин ще се разгърне в бутиков брой епизоди – шест. Краят на хитовия сериал, прочул се с изречения като „Зимата идва“ и „Нищо не знаеш, Джон Сноу“, ще бъде излъчен най-рано другата пролет.

За да се реваншират за дългото чакане, от HBO дадоха зелена светлина за снимките на спин-оф сериал, който ще върне зрителите хиляди години преди битката за Железния трон. От сп. Variety издадоха, че ще проследим

„От ужасяващите тайни на историята на Вестерос до истинския произход на Белите бродници, от мистериите на Изтока до легендарните Старк - нищо не е такова, каквото сме си мислили, че е“.

Това е само едно от петте предложения за нови сериали, които гравитират между драконите на Вестерос и борбата за власт в Кралски чертог. Останалите идеи обаче още са в процес на разработка.

Източник: Monitor
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !