Криско мина на шампанско

02.07.2018 16:50 | Видян 1470 пъти

Криско мина на шампанско

Софийската премиера на шампанското Cloudem се състоя по време на звездно парти в Gotham Club и накара всички да се влюбят в него от пръв поглед.

Същата вечер хип хоп звездата Криско имаше участие в оборотния клуб, където освежаващата пенлива напитка с плодови вкусове, съчетани с уникалната технология за водни облаци, бе любимото питие на звездата.

Към неговата компания след участието се присъедини и рекламното лице за България на хитовия бранд - моделката и тв водеща Велина Узунова, която бе един от специалните гости на заведението.

Заедно с промо екипът си, красавицата сподели пред всички, че Cloudem идва от Гренада (Испания) и отразява специфичните качества и вкусове на трите сорта грозде от най-плодородните лозя в региона.

Cloudem Gold, Silver, Bronze, Blue или Rose, Cloudem може да e с 9 % алкохол или безалкохолен. Официалната премиера на шампанското беше само преди месец, а вече е истински хит в цяла България. Уникалното пенливо вино идва да завладее лятото на 2018 в пълния си блясък и очарование.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !