Софи Търнър издава финала на Игра на тронове

01.07.2018 12:52 | Видян 3023 пъти

Софи Търнър издава финала на Игра на тронове

Звездата Софи Търнър, по-известна на телеманиаците като Санса Старк от Игра на тронове, загатна спойлер за предстоящия осми и последен сезон на култовото фентъзи с татуировка.

Актрисата, която ще има ключова роля за събитията в следващите епизоди от сагата, омастили върху ръката си герба на рода Старк и надписа „Глутницата оцелява“ (The pack survives). 

Кадърът на татуса е публикуван от официалния Инстаграм профил на ателието, в което е създадено. Самата Търнър отказа да коментира причината да омастили посланието върху ръката си, когато бе попитана от водещия Джеймс Кордън във вечерното му шоу.

Новата татуировка провокира фенове да прогнозират, че родът Старк не само ще оцелее, но и ще управлява Железния трон.

Единствената подсказка, която екранна Санса си позволява да даде към момента, е, че в последните епизоди на Игра на тронове ще има повече смърт отколкото във всички останали сезони на продукцията. 

Феновете ще имат възможността да видят и най-дългата батална сцена в историята на сагата. Цели 55 поредни денонощия отне на екипа заснемането на кървавата битка.

Междувременно от HBO дадоха заявка, че нито един от героите в Игра на тронове не оцелява. 

“Никой от актьорския състав не се ползваше с предимство при написването на финала, така героите им един по един започнаха да падат мъртви“, заяви вицепрезидентът на HBO Франческа Орси. 

Преди време продуцентите излязоха и с друга версия за финала. Той заяви, че ще бъдат заснети няколко различни развръзки и до последния момент никой няма да знае коя ще сложи точката на сагата. Решението било взето като превантивна мярка срещу повторно изтичане на информация и епизоди от фентъзи епоса.

Припомняме, че Игра на тронове ще се сбогува с многомилионната си армия от последователи пред малкия екран чак през 2019 г. Развръзката на интерпретацията на култовата Песен за огън и лед на Джордж Р. Р. Мартин ще се разгърне в бутиков брой епизоди - шест. Снимките на финала на фентъзи епоса, прочул се с изречения като „Зимата идва“ и „Нищо не знаеш, Джон Сноу“, стартираха миналия октомври в Северна Ирландия и ще завършат това лято.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !