Аристократка пише скандални разкрития за сексуалния живот на кралица Елизабет II

29.06.2018 18:14 | Видян 2408 пъти

Аристократка пише скандални разкрития за сексуалния живот на кралица Елизабет II

Скандални разкрития за сексуалния живот на кралица Елизабет II са изнесени в нова книга на аристократката и биограф, лейди Колин Кембъл. Авторката е чест гост на партитата на лорд Минчев у нас.

Припомняме, че популярната в Англия дама е първият човек, който съобщи, че принцеса Даяна страда от булимия. По-късно тя разкри, че майката на Хари и Уилям има връзка с офицера от британската армия Джеймс Хюит. 

Сега тя взима на прицел кралицата и по-конкретно интимните й отношения с принц Филип. "Брачната нощ на Елизабет е толкова запомняща се, че дълго време е била топтема в двореца", разкрива 68-годишната лейди Колин.  

"Още от детството си Филип е обграден от красиви жени. През годините той продължава да е обожаван от тях и това му харесва. Той е похотлив, той е военноморски офицер. Филип обича да е в компанията на красиви жени, той просто е огромен флиртаджия. Не се сещам за красиво момиче, с което да не се е заигравал. Той флиртуваше и с мен преди години. Никога не е преминавал определена граница, просто реплики от рода на "добре изглеждаш тази вечер", но начинът, по който го казва, ги превръща в горещ флирт", разказва още Кембъл.

"Кралицата нямаше проблем с това. Тя му бе дала картбланш да има своите приближени дами. За Филип тези жени бяха като домашни любимци, като негови играчки. Той ги определяше като свои другарчета и те наистина се забавляваха заедно посредством различни физически активности. Това бе начинът на кралицата да задоволи нуждите на мъжа си и да го обуздае", допълва лейди Колин. 

Тя обаче разкрива, че сестрата на кралицата – принцеса Маргарет, веднъж се изпуснала, че принц Филип имал една единствена афера, която успяла да разстрои Елизабет.
 
Твърденията на лейди Колин Кембъл относно брака на кралицата и интимните й отношения с принц Филип предизвикаха истински шок на Острова и силно разгневиха британската аристокрация.

"Всеки може да изрече какво ли не. Думите ти са истински и надеждни, само ако си свидетел на събитията, за които твърдиш, че са се случили. Лейди Колин пише за нашия монарх, за главата на нашата църква, за някого, когото тя не познава. За някого, с когото тя не е близка. 

Бил съм до нея, живял съм с нея в продължение на 11 години и много добре знам коя е кралицата. Тя е добър човек, християнка и не трябва да бъде описвана по подобен начин, защото е над подобни мерзости. Тя е извоювала уважението на нацията и не може да допускаме подобни неща да бъдат писани по неин адрес", заяви бившият иконом на кралицата Пол Бърел пред в. Мирър.

Той бе подкрепен от ексжурналистката на BBC Джейни Бонд, която отговаряше за отразяването на кралското семейство в британската медия. "Не виждам защо трябва да се обсъжда любовния живот на кралицата и брака й. Това е неприятно, ненужно и неприлично."

И въпреки че лейди Колин Кембъл използва галеното име Лилибет, с което близките на Елизабет II се обръщат към нея още от детството й, тя никога не е била близка до кралицата, категорични са експерти.

"Никога не съм виждала лейди Колин Кембъл с някого от кралското семейство. Истината е, че всеки може да каже каквото пожелае за кралицата, защото тя няма да го съди, но това не значи, че думите му са истина", възмутено коментира авторката Джуди Уейд пред в. Сън. 

Източник: woman.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !