Луна е личност на хилядолетието

30.06.2018 09:16 | Видян 3703 пъти

Луна е личност на хилядолетието

Луна бе обявена за Личност на хилядолетието на пищната церемония Eleven Retro Folk Awards, която събра 11 от най-големите звезди от фолкнебосклона. Издокарана в рокля до земята, купена в Пърт, Австралия, от бутик, в който пазарувала с Цеца Величкович, Луна изпя на сцената на клуб Eleven хитовете Бягайте, крачета и Луна – президент.

Наградата ѝ бе връчена от колегата ѝ Крум, който бе контрапункт на официалния ѝ тоалет с татуирани бицепси, които дизайнерският му потник разкриваше. Певица на хилядолетието стана Софи Маринова, която блесна с рокерски имидж. Тя получи наградата от ръцете на сина си Лоренцо, който завладя сцената с изпълнение на хита си Инстаграм.

Един от синовете на Милко Калайджиев – Антонио, връчи наградата на прочутия си баща, който стана Певец на хилядолетието и вдигна на крака всички в клуба с новото си парче Топ си ми. Милко изпя акапелно Къде си, батко? и показа невероятна пластичност на сцената на клуб Eleven.

Награда от ръцете на сина си получи и Илиян Михов-Баровеца, който взе приз за най-емблематичен хит. Станислав Михов-Сенто, който също е певец, сподели, че за него е гордост да връчи награда на баща си, който зарадва феновете си с вечно актуалното си парче Баровец.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !