8 начина, по които си личи, че Кристиано Роналдо обича себе си

29.06.2018 17:09 | Видян 6157 пъти

8 начина, по които си личи, че Кристиано Роналдо обича себе си

На 33-годишна възраст тази Световна купа може да бъде последната за Кристиано Роналдо.

Мъжкото му самоосъзнание ще живее вечно, докато не дойде ден, в който няма да добавя нови трофеи към колекцията си.

През своята впечатляващо успешна кариера, Роналдо печели репутацията на човек, който никога няма да изпусне възможността да си съблече тениската, което определено добавя самоувереност.

След Световната купа през 2012 г. Роналдо беше попитан от испанския вестник Марка, защо го смятат за "злодей", а той каза: "Защото съм красив, богат и велик играч. Защото съм завиден. Нямам друго обяснение." Другият въпрос, който попитаха Роналдо беше от кои играчи е най-впечатлен: "Аз, в огледалото", каза той.

През 2014 г. Роналдо се сравнява с Бога, казвайки на испанския вестник Mundo Deportivo, че е "направен да бъде най-добрият".

"Има хора, които ме мразят и които казват, че съм арогантен, суетен и каквото и да е", каза той. "Това е част от моя успех ... Не можем да живеем обсебени от факта какво мислят другите хора за нас. Просто е невъзможно да се живее така. Дори Бог не успя да зарадва целия свят".

От друга страна, Роналдо успя да задоволи 131 милиона души, които да го последват в Инстаграм. Той е вторият най-следван човек в приложението, според Newsweek.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !