Антония Петрова разкри подробности за новия си съпруг

29.06.2018 14:52 | Видян 2159 пъти

Антония Петрова разкри подробности за новия си съпруг

"Това беше любов от пръв поглед. Тя наистина ме връхлетя. Като видях тези сини очи и просто замръзнах. Усетих го и нямам обяснение". Така описва новият си съпруг Батинков - Антония Петрова пред Нова телевизия.

"Той е заклет ерген. На 39 години е. Няма минал брак. Няма деца. Сега оценявам колко е специално това, че точно този мъж ми предложи брак. Годежът ни стана на първия месец, когато запознахме неговото семейство с моето", споделя влюбената моделка.

"Всичко се случи заради една грешка. Хостесата беше объркала местата на моята компания и на неговата и реално през цялото време седяхме един за друг. Той дълго не ме заговори. По някое време съм станала и съм отишла някъде и той казал на свой приятел: "Ако това момиче се върне, ще се омъжа за нея". Е, така и стана", разказва развълнуваната Антония.

"Когато нещо се случва с лекота, то просто трябва да се случи - Все  повече вярвам в силата на Вселената вече. Просто всичко се случи толкова леко, на един дъх", коментира блондинката, цитирана от БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !