Дъщерята на олигарха Зоров премаза двама чистачи на Околовръстното шосе

27.06.2018 16:13 | Видян 3020 пъти

Дъщерята на олигарха Зоров премаза двама чистачи на Околовръстното шосе

Дъщерята на олигарха Димитър Зоров, който скара вицепремиера Валери Симеонов и земеделския министър Румен Порожанов заради уреждани му поръчки за милиони от държавата, прегази с лъскавия си джип двама чистачи на Околовръстното шосе в София.

24-годишната наследничка на млекарския бос, собственик на фирма Пършевица, управлявала джим Мерцедес GL ANG. Първо помела два камиона на почистващата фирма, след това и двама мъже, които миели шосето с маркучи.

Половин час след полунощ Силвия шофирала по Околовръстното шосе в посока бул. Черни връх. Не успяла да овладее мощното возило и се забила челно в камиона. След което одрала втори и помела двамата чистачи. Причината за катастрофата е високата скорост, с която е карала младата водачка.  Единият от чистачите е в изключително тежко състояние с опасност за живота.

19’ неотдавна Ви разказа за скандалната слава на бащата на Силвия. Именно агроолигархът Зоров скара земеделския министър Румен Порожанов и вицепремиера Валери Симеонов.Собственикът на Пършевица натискаше земеделския шеф Порожанов за промяна на механизма за обезпечаване на училищата с плод и мляко, от което Зоров трябва да се облажи. Още на 19min.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !