Новият мъж на Черната Златка проговори

27.06.2018 13:48 | Видян 4835 пъти

Новият мъж на Черната Златка проговори

Черната Златка има нов любим и това е Галин Гочев – бизнесмен от Бургас.

Двамата се познават отдавна, като първоначално отношенията им били само приятелски, но от скоро те вече са постоянно заедно и показват интимност.

Първо Галин сложи общ фотос в профила си в Инстаграм. А след това Злати качи видеа, на които го прегръща страстно. На някои от тях Димитрова е в откровено интимни пози с младия бизнесмен. Навсякъде еротичната моделка изглежда изключително щастлива.

„Близки сме със Злати, да! А колко, това не е ваша работа!“, отсича пред България днес Галин.

След раздялата с бащата на детето ѝ – Миро, Златка се запознава с Галин случайно. Двамата задълбочават отношенията си, а той къса с приятелката си Глория. И неговата работа, както и на бившия ѝ е свързана с много пътувания, но засега Димитрова проявява търпение.

На последната снимка, на която Гочев е заедно с дъщеря си, тя е написала „Чакам ви!“, като вероятно става дума за родния Бургас.

Новият на Златка също не е беден.

Има няколко оборотни автомивки, автомонтьор е, кара и мотори. Според близките им единственият който не се е произнесъл за връзката им е Мирослав. Тепърва ще се разбере какво ще направи той и дали окончателно ще загърби Златка Димитрова.

Според запознати не е изключено за раздялата им пръст да има майката на Миро, която не харесваше новата си снаха. Двете бяха във война, тъй като свекървата харесваше първата си снаха и не искаше да чуе за плеймейтката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !