Марадона се докара до лекар по време на мача Аржентина - Нигерия

27.06.2018 11:00 | Видян 1698 пъти

Марадона се докара до лекар по време на мача Аржентина - Нигерия

Футболната легенда Диего Марадона успокои феновете си, че се намира в добро състояние, след като се наложи да получи медицинска помощ на стадион Санкт Петербург по време на мача Аржентина - Нигерия на Мондиала. Драматичната среща завърши с 2:1 за Аржентина след голове на Лионел Меси и Маркос Рохо, а Нигерия бе изхвърлена от първенството.

На полувремето 57-годишният Марадона се е почувствал зле и е бил прегледан от медицинско лице на стадиона, след което е решил да остане и да догледа мача, въпреки препоръката да бъде хоспитализиран заради ниско кръвно налягане.

Марадона изгледа двубоя до края, като дори изрази бурно радостта си при победния гол в 87-ата минута, показвайки неприлични жестове към публиката.

"Искам да съобщя на всички, че съм добре и че не съм бил хоспитализиран. На полувремето на мача с Нигерия усетих силни болки във врата и декомпенсация. По тази причина бях прегледан от доктор, който ми препоръча да се прибера у дома и да не изгледам второто полувреме. Но моето желание бе да остана, защото рискът за Аржентина бе голям. Изпращам целувки на всички и ви благодаря за подкрепата", написа легендарният футболист в социалните мрежи.

Снимки от мача може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !