Изгониха журналистка след разследване на Сашо Диков

26.06.2018 18:17 | Видян 2322 пъти

Изгониха журналистка след разследване на Сашо Диков

Пловдивската журналистка Гергана Никленова беше изгонена от пловдивската ПОТВ, след като съдейства на Сашо Диков за разследване на имотите на Иван Тотев.

Тя се "похвали" във Фейсбука си:

"За информация - Евгени Тодоров ме изгони от ПОТВ, не ме е уволнил, защото никога не ми е плащал и не съм имала договор /негова си е тв-та/, но причините са политически, явно ме е изтъргувал. Да живее Иван Тотев и ГЕРБ, и " свободата" на словото в ПОТВ."

Сашо Диков показа семейния хотел на пловдивския кмет, който се води на името на майка му, както и имението, в което живее.

Никленова помага на Стажанта, което явно е било достатъчен повод, за да бъде отстранена. В репортажите заместникът на Иван Тотев Камен Шишманов, който и е негов съученик, се опитва да замажа положението пред камерата, но след това твърденията му бързо са опровергани.

Припомняме, че на 15-и юни тази година спецсъдът прекрати делото срещу кмета на Пловдив.  Състав на Специализирания наказателен съд прие, че обвинението за извършени нарушения при изграждането на зоопарка е необосновано и нелогично. 

Няма факти, че Иван Тотев е извършил престъпление в съучастие със заместника си Димитър Кацарски и кмета на пловдивския район Западен Димитър Колев, мотивира се Темида.

Миналата есен пловдивския съд също върна делото на прокуратурата заради процесуални нарушения.

Източник: big5.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !