Свалиха предаването на Милен Цветков заради гръцкия остров и Борисов

26.06.2018 16:16 | Видян 3072 пъти

Свалиха предаването на Милен Цветков заради гръцкия остров и Борисов

Нова телевизия премахна от ефир вече заснето предаване на Милен Цветков по темата за острова, яхтата и премиера Бойко Борисов. Вместо актуален запис, на 25-и вечерта, се излъчиха стари кадри.

Цветков и екипът му отказват коментар за проваления в понеделник ефир.  Завесата е повдигната от журналиста Мирослав Иванов. "Снощи ме каниха от Часът на Милен Цветков да коментираме "фалшивата новина" за купения от премиера остров в Гърция и неясната, неочаквана бясна реакция на Борисов”, заяви журналистът. Ефирът обаче не се състоя. Ироничното е, че мотото на Нова е: „Свободни да виждаме истината“.

Припомняме, че преди дни Трансмедия направи публикация за гръцкия остров Фидониси, за който се твърди, че е придобит от премиера Бойко Борисов. Според Афера.бг  точно около този остров обикалял с яхтата  си транспортният „бос“ Мирослав Столарски – собственик на Карат-С, возейки Цветан Цветанов.

Именно Столарски е човекът, който патентова името Българска автомобилна камара и без малко да стане монополист в бранша, но случайно или не премиерът върна проектозакона дни след публикацията.

Темата би замряла като предполагаема фалшива новина, но самият Борисов я повдигна пред български журналисти в Брюксел. "Гръмнали гръцките медии, че съм си купил остров в Гърция... Просто нещастни, долни лъжци жълти!  Мръсници!”, каза товава премиерът.

Проваленото предаване породи голям резонанс в обществото в т.ч. и сред колегите на Цветков от гилдията.

"Не казвам, че са свалили предаването заради обсъждането на тази тема. Не, сигурно са го свалили заради една от другите две анонсирани теми: „Има ли война за трюфели в община Добрич?“ и „Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова Учебник за мъже, отбелязва шоуменът Слави Трифонов.

Преди месеци телевизията беше купена от инвестиционната компания PPF Group, управлявана от чешкия милиардер Петр Келнер. Сделката обаче се протака от КЗК и Келнер не може да встъпи в правата си на собственик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !