Нора Недкова показа зверски целулит

26.06.2018 13:33 | Видян 3797 пъти

Нора Недкова показа зверски целулит

Плеймейтката Нора Недкова втрещи столичани с вида си. Краката на русото миньонче са зверски нацепени от целулит, с какъвто не може да се похвали и най-мазната домакиня.

Странно е, че Недкова не се притеснява от този дефект и портокаловата си кожа, нашарена от целулитни буци. Блондинката е обула къси панталонки, които подчертават грозната гледка.

Преди дни тя бе засечена от папараци да паркира колата си. От кадрите се вижда, че плеймейтката не просто хвърчи по шосетата, а и нееднократно е попадала в пътно-транспортни произшествия.

Доказателство за това са многобройните драскотини по колата, с която Нора се придвижва. Бронята на возилото виси застрашително и е на косъм да падне. Автомобилът е смачкан на няколко места, където ясно си личат съприкосновенията с други коли.

Освен изброените поражения боята на колата е бая олюпена. Вероятно това не притеснява Недкова, която, докато говори по телефона, паркира несръчно и се запъти за поредната разкрасителна процедура в столицата, пише България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !