Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не си говорят

26.06.2018 12:16 | Видян 2530 пъти

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не си говорят

Отдавна има слухове за напрежение между двете снахи в кралската фамилия – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Изглежда обаче, нещата са се усложнили.

Двете дами може и да поддържат перфектни отношения под светлината на прожекторите, но всъщност истината е съвсем друга. Отношенията между двете са изключително обтегнати и причината е… Кралицата.

На 14 юни Меган придружи кралица Елизабет на официално събитие и двете изглеждаха повече от близки. Впечатление направи, че двете се забавляват искрено. Това явно е подразнило Кейт, която се притеснявала, че ще бъде изместена от Маркъл.

“Кейт се чувства изоставена. Тя прекара години, работейки над имиджа си на “перфектната кралска особа”, а сега Меган наваксва бързо и краде от славата ѝ. Те почти не си говорят. Съревнованието за популярност създава много напрежение в двореца”, коментира източник пред сп. In Touch.

Британските медии отбелязват, че Кейт се чувствала предадена от Меган, защото именно тя е била основната фигура, която ѝ е помогнала да се интегрира и приспособи към кралското семейство.

“Меган научи всичко от Кейт, но след сватбата съпругата на принц Уилям чувства, че новата ѝ родственица не ѝ обръща внимание, а полага повече усилия да впечатли кралицата”, заявява вътрешен човек от двореца.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !