Елена Паришева: Привлече ме душата на Ивелин

25.06.2018 16:07 | Видян 3929 пъти

Елена Паришева: Привлече ме душата на Ивелин

За първи път певицата Елена Паришева застана сама пред камерите след слизането си от сцената. Половинката на футболиста Ивелин Попов-Попето се изповяда пред Мон Дьо в Събуди се по Нова ТВ.

Елена Паришева заявява: „Разделям живота си на две половини – преди Ивелин и след Ивелин“.  „Привлече ме душата на Ивелин“ – подчерта тя пред Мон Дьо.

През миналото десетилетие тя беше супер звезда, след която въздишаха много мъже. Днес тя е майка и е жената, в която е влюбен футболист номер 1 на България Ивелин Попов. Извън тази статистика Елена дава първото си самостоятелно интервю, след като преди 7 години в своята абсолютна точка на кипене в кариерата си слезе от сцената.

„Имам чувството, че вече дори съм забравила какаво е да си Елена Паришева. Имала съм някои проекти, които съм правила, но не са били част от мен. Правила съм ги чисто маркетингово. Просто хората ме познаваха и бях Елена Паришева, сега съм си Ели.

За мен беше много важно да ме запомнят такава, каквато съм. Не изцедена, не употребена, не ядосана, не сърдита, както става в повечето случаи, когато един човек тръгне да слиза надолу“ – споделя някогашната фолк звезда.

Съпругата на футболиста Ивелин Попов с голяма болка се върна към фаталния 2 август 2008 година, в който нелепо загинаха двамата ѝ братя. "Онази вечер гледах новините. Там съобщиха само, че морето е взело две жертви навръх Илинден и аз веднага почувствах, че тази новина е свързана с мен. Малко по-късно ми се обади брат ми да ми съобщи, че Пламен и Минко са се удавили", разказа фолкпевицата, едва сдържайки сълзите си.

Младите мъже се удавиха на 2 август 2008 година, навръх рождения ден на изпълнителката, на плажа Силистар. „Не вярвам, че това е инцидент. Не вярвам, че са се удавили. Пламен се бореше много, беше много вманиачен към един момент от българската история. Зная, че той имаше непоносимост към наркотиците. Зная и съм чувала, че са искали да го пробият", добави разстроената изпълнителка.

"Съжалявам, че съм пропуснала много. Това е единственото, което искам да им кажа", каза хлипайки тя. "Имахме планове второто ни дете да се казва по друг начин. В нощта преди раждането големият ми брат ми се яви, той ми каза да я кръстя Ема "и всичко ще бъде наред".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !