Мегз изпревари сериалът на Тита

25.06.2018 11:58 | Видян 2125 пъти

Мегз изпревари сериалът на Тита

Топ дизайнерката Мегз за пореден път доказа, че захване ли се с нещо, трябва да е най-добрата в него.

Само за по-малко от 24 часа амбициозното миньонче счупи всички рекорди по гледаемост в уеб продукциите на Нова Телевизия. Към момента първи епизод на риалитито ѝ Кралицата на инстаграм има близо 108 хиляди гледания.

Това поставя в малкия си джоб дори ФИНАЛА на трети сезон на сериала на талантливата Тита, който е пуснат цял ден по-рано и в момента е на 105К гледания.

„Рекордът на Мегз е толкова силен, защото Следвай ме е безспорно най-любимият тинейджърски сериал. Но красавиците от Ангелите на Мегз дават много силна заявка, защото още на 1-ви сезон, първи епизод изпревариха ФИНАЛА на най-гледаната ни продукция в интернет“, коментират гордо от Нова Телевизия.

Мегз е на седмото небе от щастие и не спира да се хвали. Самите продуценти също са във възторг и почетоха резултатите ѝ с хвалебствен пост, a тя не пропусна да го сподели и да натрие носа на всички, които се съмняваха в успеха ѝ.

„За по-малко от 24 часа достигнахме почти 90 000 зрители. Нов рекорд за проект на 7Талънтс. Сами си ги бием рекордите всеки път. Време е колегите от телевизията, а и не само те, да се замислят сериозно каква огромна аудитория изпускат с всеки следващ миг като се правят, че не е важно щом не е мащабно, с милионен бюджет и супер големите звезди.

Хората под 25 години, обаче имат нов светоглед, който включва гледането на телевизия все по-малко. Те живеят, общуват и се изразяват безгранично в нета. Който умее като Мегз да владее тази аудория за в бъдеще, като нон стоп общува пряко с тях, той ще успее. Супер благодарна съм на екипа, че издържаха и въпреки адски трудния формат все още ми говорят!

Следва нов проект, който чакаме отдавна да ни се случи и справим ли се добре с него, вече ще обърнем мача със сигурност”, написа в профила си във фейсбук от името на продуцентите Боряна Гидикова, която е едно от най-влиятелните имена в телевизионните среди у нас. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !