Изгониха от ресторант говорителката на Белия дом

24.06.2018 11:24 | Видян 1698 пъти

Изгониха от ресторант говорителката на Белия дом

Говорителката на Белия дом Сара Сандърс бе изгонена от ресторант във Вирджиния заради връзката й с президента Доналд Тръмп, оплака се Сандърс в Twitter.

"Снощи ми бе казано от собственичката на Red Hen в Лексингтън да напусна, защото работя за @POTUS и учтиво си тръгнах", сподели Сандърс. 

"Действията й казват много повече за нея, отколкото за мен. Винаги правя всичко възможно, за да се отнасям с уважение към хората, включително и към тези, с които не съм съгласена, и ще продължа да го правя".

Страницата на ресторанта във Facebook беше залята с коментари, които подкрепиха Сандърс и осмяха заведението.

Това е втори случай за последните дни, при който член на администрацията на Тръмп получава лошо отношение в ресторант. Във вторник протестиращи се присмяха на министъра на вътрешната сигурност Кирстен Нилсен, докато ядеше в един прекрасен мексикански ресторант във Вашингтон. 

Тя също бе принудена да си тръгне. Демонстрантите подвикваха иронично: "Край на разделянето на семейството", имайки предвид прекратяването на практиката за разделяне на деца мигранти от родителите им при незаконно влизане в страната. 

Обратът в тази политика идва след международната вълна от възмущение в обществото. Документът обаче не решава проблема с вече разделените от родители им деца. По официални данни между 5 май и 9 юни са били отделени повече от 2300 деца от 2200 родители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !