Ким и Кание се завърнаха в Париж

22.06.2018 17:43 | Видян 2399 пъти

Ким и Кание се завърнаха в Париж

Две години след ужаса, който преживя в Париж, Ким Кардашиян се завърна във френската столица за ревюто на Louis Vuitton.

С нея бе и съпругът ѝ Кание Уест и нищо чудно, че двойката предизвика фурор с появата си.

От няколко месеца Кание се беше скрил от медиите заради преумора и психични проблеми. Той дори пропусна бала Met и остави съпругата си да дефилира сама по червения килим на модното събитие на годината. Той пропусна и церемонията, на която Кардашиян бе обявена за моден инфлуенсър на 2018-а, затова се наложи да я придружи сестра ѝ Кортни.

В Париж обаче ги изпрати голямото приятелство на Кание с Върджил Абло, новият креативен директор на мъжката линия на Louis Vuitton. Върджил е първият афроамериканец на подобна позиция в модния бранд. Освен това, е дългогодишен близък приятел на Кание и двамата са работили многократно заедно.

Гост на модното шоу качи в Инстаграм клип, на който се вижда как Върджил и Кание се прегръщат след закриването на дефилето, а Кание се разплаква от вълнение.

Преди почти две години, Ким стана жертва на въоръжен грабеж по време на седмицата на модата в Париж.

Тя бе нападната в хотелската си стая, а нападателите задигнаха бижута за 10 милиона долара, включително пръстен за 4 милиона. По това време Кание имаше концерт в Ню Йорк. Веднага след инцидента, Ким отлетя от Париж и се върна при съпруга си в Щатите. Огромният стрес от нападението бе причина от тогава Ким да не беше стъпвала във френската столица.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !